Jochem Beijer

Mijn naam is Jochem Beijer sinds 2006 vinoloog van de wijnacademie. Ik ben diverse jaren werkzaam geweest in gerenommeerde bedrijven zoals Restaurant Hotel Savelberg, restaurant Hermitage en restaurant Villa la Ruche. In deze bedrijven heb ik mijn kennis opgedaan en verbreed door met vele top producten te mogen werken. In het Proefhuys wil ik deze kennis graag delen met u, zodat u die wijn of dat stukje kaas vindt wat u zoekt.

Jochem Beijer

https://www.hetkrantje-online.nl/nieuws/actueel/39286/proefhuys-opent

https://www.telstar-online.nl/nieuws/ondernemer-in-beeld/41158/proefhuys-uitstekende-speciaalzaak?redir

https://www.hetkrantje-online.nl/nieuws/ondernemer-in-beeld/94225/kaas-wijn-en-delicatessenwinkel-proefhuys-viert-eerste-jubileum

Persbericht

Proefhuys onderscheiden als ‘Gecertificeerde Foodspecialiteitenwinkel’

 VOORBURG, 6/29/2017 – Aan Proefhuys van de heer J.A. Beijer is vandaag het certificaat uitgereikt. “Wij hebben bewezen dat wij aan meer dan 100 kwaliteitseisen voldoen die gesteld worden door de Stichting Kaas- en Delicatessenwinkels Nederland. Daar zijn wij bijzonder trots op”, aldus de trotse eigenaar.

 De Stichting Kaas- en Delicatessenwinkels Nederland (KDWN) is een initiatief van het Vakcentrum Kaas & Delicatessen, de brancheorganisatie voor zelfstandige detaillisten in de sectoren food en fast moving consumer goods. Met het opstellen van een transparante self-audit checklist stelt KDWN ondernemers in staat om de kwaliteit van de bedrijfsvoering te verbeteren. Op het moment dat de ondernemer aan de gestelde eisen voldoet, kan hij zich aanmelden om in aanmerking te komen voor het certificaat. De door de ondernemer ingevulde lijst wordt door een onafhankelijke controleur in de winkel gecheckt. Pas na goedkeuring door de controleur wordt overgegaan tot certificering.

Nederland telt ongeveer 900 foodspeciaalzaken (kaas-, noten-, en delicatessenwinkels), die zich met hun assortiment en kwaliteit richten op de consument die bewust inkoopt. “Met de breedte en de diepte van het assortiment, deskundig en betrokken personeel, productkwaliteit en goede kennis onderscheiden wij ons als foodspeciaalzaak van andere aanbieders. Dit betekent wel dat wij ons moeten blijven scholen en verbeteren om de consument op de juiste manier te blijven helpen bij de aankoop”, aldus de heer Beijer.

Met het certificaat bewijst de ondernemer te voldoen aan de eisen die een consument mag stellen aan een foodspecialiteitenwinkel op het gebied van hygiëne, inrichting, wettelijke normen, productkennis, assortiment, klantvriendelijkheid en uitstraling.

“Met dit certificaat toon ik aan alle vakmanschap in huis te hebben en dat ik samen met de medewerkers ons continu inspan om klanten op de juiste manier te inspireren en adviseren . We zijn trots en plakken de sticker met het kroontje nu direct op de winkeldeur!”